Alabama mot Clemson: Profiler å kjenne til

2016-national-championship-NCAAFBS

Alle kjenner til QB DeShaun Watson hos Clemson og RB Derrick Henry hos Alabama. En god del vet nok også hvem QB Jake Coker hos Alabama er. Men hvem snakker vi om ellers? Her gir vi deg en del av de andre svært gode spillerne som får noe å si i nattens nasjonale mesterskap på college-nivå:

Vi skal ikke bruke mange ord på å beskrive spillerne. Det vi har gjort, er rett og slett å finne frem en rekke cut-up filmer som lages av folk som følger og rapporterer om NFL Draftet. De tar for seg de beste spillerne på college-nivå i USA og lager filmer som viser spillerne i aksjon.

Dette er altså spillere som er så gode at de er NFL-aktuelle når karrieren på college er slutt. For nesten samtlige vi presenterer her er kveldens kamp den siste de noensinne kommer til å spille på college, og neste stopp er altså NFL og draften 2016. Dette er med andre ord også en ypperlig anledning til å bli kjent med noen av de mange talentene som du får se som førsteårsspillere i NFL i 2016, kanskje 2017.

Vi begynner med Alabama, før vi går til Clemson. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er tenkt å være en fullstendig oversikt -vi har derfor ikke tatt med DeShaun Watson, Jake Coker eller Derrick Henry, for å nevne noen- men snarere noen av de bedre spillerne som helt sikkert vil spille en avgjørende rolle for utfallet av nattens nasjonale mesterskap!

DB Geno Matias-Smith, Alabama:

 

DB Eddie Jackson, Alabama:

 

DB Cyrus Jones, Alabama:

Jones igjen:

 

TE O.J. Howard, Alabama:

Howard igjen:

 

DT Jonathan Allen, Alabama:

Allen igjen:

Og Allen nok en gang:

 

LB Reggie Ragland, Alabama:

Ragland igjen:

 

DL A’Shawn Robinson, Alabama:

Og Robinson igjen:

 

DL Jarran Reed, Alabama:

 

CB Mackensie Alexander, Clemson:

Alexander igjen:

Og Alexander igjen:

 

Safety Jayron Kearse, Clemson:

Kearse igjen:

 

DE Shaq Lawson, Clemson:

Lawson igjen:

 

Hva? Flere fra Alabama enn Clemson sier du? Det er ikke helt unaturlig. Nick Saban er en trollmann på rekruttering, og det viser igjen i kull etter kull som har en god porsjon spillere som ender opp i NFL. Clemson er ikke helt der, selv om de ser ut til å ha en gyllen generasjon på vei. Vinner de mesterskapet, eller blir det Alabama som tar det hele? Det får vi se i natt!

4 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.