På innsiden: Trening #3 og kvelden før dagen

29. mai kl 22:30: Da er vi her, kvelden før dagen. Vi har gjort unna alle treningene, vært i gjennom kampplanen, vi har sett film av Luther og av oss. Vi føler oss så godt forberedt som vi kan. Nå handler det om å roe ned det hele og være klar i toppen.

Treningene i dag har vært veldig bra og vi ser lyst på morgendagen. Flott vær i motsetning til i går, tempoet har vært bedre og spillerne virker langt mer trygg på hva vi gjør.

Vi har hatt tid til litt refleksjon: dette er første landskampen på 8 år, og det har tatt 3 år å forberede oss til det. Det er mange som har lagt ned mye krefter i dette landslaget. Det er på mange måter et skikkelig stor milepæl. Først og fremst har vi greid å få på plass et landslagsprogram som ønsker å løfte nivået på sporten i Norge, og når vi har anledning til å møte et amerikansk collegelag er det også et benchmark.

Anyways, her følger noen klipp fra dagens første trening

 

Jeg fikk ikke tatt noen videoklipp fra trening #4, men treningen vil gjerne bli husket da norske amerikansk fotballspillere begynte å skrive autografer. Her er QB Atle Haaland i ferd med å gjøre noen fans glade:

QB Atle Haaland skriver autografen for n'te gang

QB Atle Haaland skriver autografen for n’te gang

 

Og på slutten av kvelden var det langt mer høytidelig, med informasjon og draktseremoni. Det var nok flere enn meg som satt med gåsehud og klump i halsen av å se spillerne motta draktene med NORGE på ryggen. Å representere landet sitt i det man bruker omtrent all sin fritid på, det er noe av det største du kan oppleve. Du bør nesten være der for å føle det tenker jeg….

 

Så det var det. I morgen er det kamp. Håper å se dere på Jordal kl 15:00. Håper å kunne gjøre Norge stolt av det vi presterer.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.