Ny design: Olavs Menn og Nidaros Domers

NAIF redesign avlang

For tiden samarbeider vi med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse for en tid tilbake. Uniformene er det derimot ingen som har sett før de dukker opp her første gang, og vi presenterer 2 om gangen 3 ganger i uka!

Dette er femte utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag tar vi for oss Olavs Menn, et 2.divisjonslag lokalisert i Sarpsborg, og Eliteserie-laget fra Trondheim: Nidaros Domers.

Olavs Menn har noen få år bak seg, og 1 sesong i nasjonal serie. De gjorde en grei figur i 2014, men gikk på et forsmedelig nederlag hjemme mot Gjøvik Swans som fratok dem muligheten til å nå finalen. Til slutt ble det femteplass på Sarpingene, som imidlertid kunne titulere seg som beste lag i Østfold – en tittel som henger høyt i byene Fredrikstad og Sarpsborg for tiden!

Slik så det ut uniformsmessig for Olavs Menn i 2014:

Olavs Menn 2014 - foto Kristian Ringen

Olavs Menn (Sarpsborg) i svart. Foto: Kristian Ringen

Ikke verst! Hva er så forslaget til Stian Engen Design? Det har du her:

olavsmenn_

Hva er din dom?

 

Mens Olavs Menn er et ganske så ferskt lag, så er Nidaros Domers et lag med historie som strekker seg tilbake til begynnelsen av 1990-årene, med første seriedeltakelse i tidenes første 2.divisjon (i 1993). Uniformene har endret seg sterkt siden den gang, og har også blitt endret en rekke ganger. I dag er de medlem av NTNUI i tillegg, og har draktfarger som reflekterer det.

Slik så draktene til Domers ut i fjor:

Domers

Foto: Mikkel Walle

Habile greier det, men hva så med Stian Engen Design sine alternative uniformer? De ser du nedenfor:

nidarosdomers_

Så er spørsmålet…hvilke drakter liker du best?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.