Ny design: Norge

NAIF redesign avlang

Vi har i løpet av våren samarbeidet med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene.

Et stykke etter de andre innleggene, og i forbindelse med landskampen som var på lørdag, så kan vi her presentere tolvte utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag tar vi for oss ett eneste lag, men det er til gjengjeld selveste landslaget – altså Norge!

Norge har hatt en rekke uniformer opp igjennom årenes løp. Vi skal ikke ta for oss alle de, men slik så de altså ut i går når landslaget spilte mot Luther College på Jordal kunstgress i Oslo:

MaxEmanuelson_AX_0776

Foto: Max Emanuelson

Nedenfor gir vi deg Stian Engen Design sitt forslag til nye uniformer og hjelm for landslagets del. Det er verdt å merke seg at landslaget pr. dags dato spiller uten en egen hjelm, da spillerne benytter de hjelmene de har i klubblagene sine. Dette gir et All-Star preg som noen liker, og andre ikke liker. Det finnes andre landslag som også gjør det slik, men det finnes også en rekke landslag som har hjelmdesign og egne hjelmer.

Nok om det; her er selve hjelmdesign-forslaget:

norge_helmet

Hjelm er en ting, resten av uniformen er en annen. Her har du den, som altså er Stian Engen Design sitt forslag til nye uniformer for Norge/Noreg:

norge

 

Så er spørsmålet; hva synes du?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.