Ny design: Lillestrøm Starfighters og Fredrikstad Kings

NAIF redesign avlang

For tiden samarbeider vi med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse for en tid tilbake. Uniformene er det derimot ingen som har sett før de dukker opp her første gang, og vi presenterer 2 om gangen 3 ganger i uka!

Dette er niende utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag er turen kommet til to klubber som begge har lag i 2.divisjon, i tillegg til at et av dem har flere lag på juniornivå. Begge har også damelag på gang. Vi snakker om Lillestrøm Starfighters og Fredrikstad Kings!

Vi begynner med laget som er klemt inn mellom Eidsvoll 1814s og Vålerenga Trolls sitt territorium: Lillestrøm Starfighters. Det mange ikke kjenner til, er at de faktisk ikke er det første laget på Lillestrøm. En gang i tiden, på slutten av 1980-tallet/begynnelsen av 1990-tallet, fantes en klubb som het Lillestrøm 89ers. Når det mange år seinere igjen dukket opp en klubb på Lillestrøm var det overraskende for flere, blant annet fordi det i mellomtiden hadde vokst frem en meget solid klubb et par steinkast lenger nordøst – Eidsvoll 1814s.

Nå har imidlertid Starfighters holdt på en god stund, og blant annet vist seg frem med gode kvaliteter på juniornivå. De har såvidt vi har fått med oss ikke hatt så altfor mange draktskifter (om noen..?) i løpet av tiden de har eksistert, og slik ser det ut når de er på banen:

Kings vs Starfighters 2014 - foto Kristian Ringen

Starfighters i svart. Foto: Kristian Ringen

Stian Engen Design har tenkt ut følgende for nye Lillestrøm Starfighters-drakter:

lillestrømstarfighters_

Vi liker den stilrene designen, men spørsmålet er: Hva synes du?

 

Fredrikstad Kings er også, som Lillestrøm, i en by hvor det har eksistert lag før. For deres del var det Fredrikstad Eagles som holdt til der før dem, og vi snakker også da 20-25 år siden. Kings har i tillegg fått seg naboer i Sarpsborg (Olavs Menn) som har startet opp omtrent samtidig, og som er på samme divisjonsnivå. Fredrikstad Kings sine uniformer ser slik ut i dag:

Canes mot Kings 2014

Kings i rødt. Foto: Knut Ivar Skogland

Også her har Stian Engen Design lekt seg, og kommet frem til følgende forslag til nye drakter:

fredrikstadkings_

Hva synes du – hvilket draktsett ville du gått for?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.