Tim Tebow – Får han sjansen igjen?

Får vi se han be i år?

Får vi se han be i år?

Etter 2 år utenfor ligaen har Tim Tebow igjen sjansen til å takke Gud annenhver setning i intervjuer etter kamp. Denne gangen er det Philadelphia Eagles han skal prøve å bli QB nr 3 hos, etter å tidligere uten hell forsøkt seg i Jets og Patriots etter tiden i Broncos. Den siste tiden har han tilbrakt som ekspert på TV under sendinger av college football. Får vi se han på et lag i år? Innen lørdag kl 22:00 norsk tid må lagenes spillerstaller være kuttet fra 75 til 53 spillere, eksludert 10 på practice squad.

Hvem er Tim Tebow?

Tim Tebow er en quarterback draftet i 2010 av Denver Broncos i første runde. Han er av alle ting kontroversiell for hans utrolige åpenhet om sin kristne tro, som synes på og utenfor banen. Dette medfører et mediahysteri uten like, hvilket mange lag helst vil unngå. Ikke bare er han en polariserende figur utenfor banen, han er det også på banen.

Som quarterback har han en i beste fall middels unøyaktig arm, begrenset forståelse for spillet, dårlig evne til å lese forsvar og en dårlig kasteteknikk. Hva var det da Broncos og andre lag så i han? Han er stor. Han er sterk. Han er rask. Han har mye styrke i kastearmen. Han har lederegenskaper. Og viktigst av alt, han er, eller skal vi si har, en ekstrem vinnerskalle. En mindre talentfull spiller som allikevel får det gjort på banen på grunn av konkurranseinnstinkt og vinnervilje. Har vi sett det før? Absolutt.

Som dere ser av videoen over, er han en stor trussel til å løpe med ballen, og har skaffet mange yards og touchdowns på akkurat dette. Hvis man skjuler hans begrensninger kan han være en nyttig spiller. Hvordan har han så gjort det i år for Eagles? Han har forbedret seg i kastingen, men er fortsatt ikke til å stole på. Dette til tross for at systemet til Chip Kelly er veldig qb-vennlig, og ikke krever avanserte diagnostiseringer gjort av qb før og etter snap. Matt Barkley som han konkurrerer med, er langt bedre enn Tebow til alt en qb tradisjonelt gjør. Så var det x-faktoren med løpingen da. Mot Packers i helgen feilet han på et løp opp midten på en 2-point conversion, uten at vi skal legge for mye vekt på ett spill. Ifølge Ian Rapoport har han en mulighet til å komme med på laget. Matt Barkley kommer til å starte siste kamp mot Jets på torsdag, men kan dette være for å vise han frem for andre lag? Mange mener det, inkludert Birds 24/7 som følges Eagles tett. Om man er interessert, anbefales det å se kampen på natt til fredag kl 01:00 for å se hva Tebow har å by på.

 

Har han noe på et lag i dagens liga å gjøre? Dette er kanskje hans mest berømte kamp. Bedøm selv:

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.