Hvordan går det? – Tromsø Trailblazers

I denne artikkelserien ser vi på klubber som ikke stiller i seniorseriene i 2017. I dag ser vi på Tromsø Trailblazers!

Tromsø har deltatt i nasjonalt seriespill i noen år, men i forkant av årets sesong valgte de å ikke melde seg på grunnet mangel på spillere. Til tross for tilbakeslaget har de ikke gitt opp og det er fortsatt et aktivt amerikansk fotballag i Tromsø.

Trailblazers styreleder Eyvin Sommerseth skriver til oss at de har gjennomført treninger, men at det ikke har vært nok spillere til å gjennomføre en sesong. De siste månedene har det derimot vært en positivt økning i stallen og klubben planlegger også en større rekrutteringskampanje når det kommer nye studenter til byen i august. Tromsø håper det vil hjelpe de å få nok spillere til å stille lag neste år.

Når det kommer til junioraktivitet er den satt på vent foreløpig. Det er et ønske i klubben om å etablere dette, men de ønsker mer stabile rammer rundt aktiviteten før de starter opp noe.

Når det kommer til langsiktige planer for Trailblazers skriver Eyvin:

Våre langsiktige planer innebærer å få etablert et stabilt senior- og juniorlag slik at vi ikke i like stor grad vil være avhengig av rekruttering av studenter hvert år, samt at vi mener det er viktig å få etablert en stor og kunnskapsrik trenerbase i klubben slik at vi kan ha kontinuitet i spille- og treningsstil.

Det virker altså som at Tromsø fortsetter utviklingen de har gjort siden oppstarten, og at de ikke lar seg stoppe av steget tilbake de måtte gjøre i år ved å ikke stille til seriestart. Vi håper og tror at vi ser Tromsø på banen i nasjonalt seriespill igjen til neste år.

Neste klubb ut er Sand Falcons!

Én kommentar

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.